Zorgverzekering voor huisdieren 2017-02-02T12:14:56+00:00

Een zorgverzekering voor uw huisdier

Veel mensen zien hun hond of kat niet slechts als een huisdier, maar als een huisgenoot en willen hun trouwe beestje dan ook meeverzekeren. Daarom biedt Verbist Verzekeringen u vanaf nu de mogelijkheid om de huisdierenverzekering af te sluiten. Met die verzekering kunt u bijvoorbeeld (dure) operaties voor hun hond of kat verzekeren.

Wat is er verzekerd?
De huisdierenverzekering van Aegon is er voor honden en katten. De medische kosten voor een hond en kat kunnen vaak hoog oplopen. Wist u dat een gemiddelde ingreep aan de knie van een hond al gauw zo’n € 600, – kost? Begrijpelijk dat u dat bedrag niet zomaar kunt betalen. Een verzekering biedt dan uitkomst. U bepaalt zelf waar in Nederland de ingreep plaatsvindt en de verzekeraar vergoedt per jaar de werkelijke schade op basis van een (digitale) dierenartsrekening met een maximum van € 3.500, -. Er geldt een eigen risico van € 50, – per ingediende declaratie per huisdier.

Wilt u meer weten? Download de polisvoorwaarden of lees de factsheet.

Heeft u vragen over de huisdierverzekering of wilt u weten wat er mogelijk is voor uw situatie? Neem contact met ons op of vul het formulier hiernaast in.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Wat is uw vraag?