• Verbist zorgverzekering

Nieuws & interessante links

Op de onderstaande websites vindt u meer informatie over zorgverzekeringen.

Ook goed om te weten:

Het verschil tussen een restitutiepolis en een naturapolis

Wijzigingen in de zorgverzekeringen 2020

  • Zittend ziekenvervoer voor patiënten die aangewezen zijn op geriatrische revalidatiezorg.
  • Bij specifieke vormen van longkanker kunnen patiënten rekenen op vergoeding van de geneesmiddelen Durvalumab en Abemaciclib.
  • Het geneesmiddel Fampyra tegen MS wordt vergoed vanuit het basispakket.
  • Mensen die recht hebben op zittend ziekenvervoer en voor een behandeling bij een specialist moeten reizen, maar niet worden opgenomen, kunnen in 2020 ook kiezen voor een logeervergoeding. Deze vergoeding is maximaal 75 euro per nacht met als voorwaarde dat er sprake moet zijn van minimaal 3 aaneengesloten behandeldagen. De logeervergoeding wordt verleend in plaats van de vergoeding voor zittend ziekenvervoer.
  • Aanvullende eerstelijnszorg door specialisten ouderengeneeskunde en artsen verstandelijk gehandicapten worden op verwijzing van de huisarts per 1 januari 2020 vergoed vanuit de basisverzekering.

De zorgverzekering van Stad Holland

Stad Holland heeft een aantrekkelijke zorgverzekering voor 2020 met een laag eigen risico van € 375,-. Dit mag u eventueel in termijnen betalen. De zorgverzekering van Stad Holland is een restitutieverzekering: u heeft recht op een vergoeding van zorgkosten én u bent vrij om zelf uw zorgverlener kiezen. Declareren is gemakkelijk via de app op uw smartphone of tablet. Meer weten over deze zorgverzekering? Neem contact met ons op! Direct overstappen naar de zorgverzekering van Stad Holland kan via de link hieronder:

Direct uw zorgverzekering online regelen?

Bereken uw voordeel

Het kan lonen om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. Misschien bent u goedkoper uit voor dezelfde dekking of krijgt u bij een andere verzekeraar meer of hogere vergoedingen voor dezelfde premie. Via onderstaande link kunt u zorgverzekeraars vergelijken en ontdekken welke zorgverzekering het best aan uw eisen voldoet.

Vergelijk zorgverzekeringen particulieren
Vergelijk zorgverzekeringen MKB