• Verbist zorgverzekering

Nieuws & interessante links

Op de onderstaande websites vindt u meer informatie over zorgverzekeringen.

Ook goed om te weten:

Het verschil tussen een restitutiepolis en een naturapolis

Wijzigingen in de zorgverzekeringen 2019

  • Maximum van 250 euro per jaar voor de eigen bijdrage aan geneesmiddelen. In 2018 was er geen grens, waardoor sommige mensen behoorlijk moeten bijbetalen voor de medicijnen die zij nodig hebben.
  • Mensen met COPD die van oefentherapie gebruik maken, krijgen in 2019 direct vergoeding voor de behandelingen. In 2018 was het zo dat de behandelingen eerst uit eigen zak betaald moeten worden.
  • Zware paracetamol (1000mg) en bepaalde voedingssupplementen (zoals vitamines en mineralen) worden in 2019 niet langer vergoed uit de basisverzekering.
  • Mensen met ernstig overgewicht die daardoor een verhoogd risico lopen op gezondheidsklachten, hebben recht op een vergoeding van een Gecombineerd Leefstijl Interventieprogramma (GLI). De huisarts stelt vast of er wel of geen sprake is van een verhoogd gezondheidsrisico.

De zorgverzekering van Stad Holland

Stad Holland heeft een aantrekkelijke zorgverzekering voor 2019 met een laag eigen risico van € 375,-. Dit mag u eventueel in termijnen betalen. De zorgverzekering van Stad Holland is een restitutieverzekering: u heeft recht op een vergoeding van zorgkosten én u bent vrij om zelf uw zorgverlener kiezen. Declareren is gemakkelijk via de app op uw smartphone of tablet. Meer weten over deze zorgverzekering? Neem contact met ons op! Direct overstappen naar de zorgverzekering van Stad Holland kan via de link hieronder:

Direct uw zorgverzekering online regelen?

Bereken uw voordeel

Het kan lonen om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. Misschien bent u goedkoper uit voor dezelfde dekking of krijgt u bij een andere verzekeraar meer of hogere vergoedingen voor dezelfde premie. Via onderstaande link kunt u zorgverzekeraars vergelijken en ontdekken welke zorgverzekering het best aan uw eisen voldoet.

Vergelijk zorgverzekeringen particulieren
Vergelijk zorgverzekeringen MKB