• Hypotheken via Verbist Verzekeringen

Nieuws & interessante links

Op de onderstaande websites vindt u meer informatie over hypotheken.

Ook goed om te weten:

Wat gebeurt er met de hypotheekrenteaftrek?

Help, een hypotheek?

Een hypotheek heeft u nodig om de aankoop van uw huis te kunnen financieren. Er bestaan veel verschillende hypotheekvormen en regels die het kiezen van de juiste vorm ingewikkeld maken. Gedurende de looptijd van de hypotheek (meestal 30 jaar), betaalt u maandelijks rente, aflossing en premie voor eventuele verzekeringen.

Verbist Verzekeringen kan u helpen met het kiezen van de juiste hypotheek voor uw situatie. Neem contact met ons op voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

Een hypotheekgesprek bij Verbist?

Heeft u interesse in een vrijblijvend hypotheekgesprek met onze hypotheekadviseur? Dit is wat we tijdens zo’n gesprek bespreken:

  • De hypotheekvorm: welke hypotheekvorm past bij uw situatie? Bent u bereid meer risico te lopen voor lagere maandlasten? Of wilt u juist zekerheid?
  • Maximaal toegestane aflossing: een hypotheekverstrekker hanteert vaak een maximaal toegestane extra aflossing. Komt u hierboven dan kan dit een boete veroorzaken.
  • De bijleenregeling: als u gebruik maakt van een extra aflossing kunt u overwaarde creëren op de woning. Deze overwaarde kan van invloed zijn op de maximale hoogte van een nieuwe hypotheek wanneer u gaat verhuizen.
Neem contact op