• Verbist levensverzekeringen

Nieuws & interessante links

Op de onderstaande websites vindt u meer informatie over levensverzekeringen.

Ook goed om te weten:

Wat is het verschil tussen een levensverzekering en een overlijdensrisicoverzekering?

Tip van onze partner Monuta in Bussum:

Vul de grafkostenmeter van Monuta in en ontdek wat de kosten voor een graf in uw gemeente zijn.

Levensverzekeringen

Een levensverzekering is een verzekering die uitkeert bij overlijden of op een vooraf afgesproken moment. Met een levensverzekering bouwt u kapitaal op dat u in de toekomst voor verschillende doeleinden kunt gebruiken, bijvoorbeeld om uw hypotheek af te lossen of om te sparen als aanvulling op uw pensioen. Er zijn verschillende soorten levensverzekeringen:

Heeft u vragen over uw levensverzekering? Neem contact met ons op.

Geld opzijzetten met de spaarverzekering van DELA

De spaarverzekering van DELA is een mooie manier om geld opzij te zetten. Tegen een vaste rente van 2,75% zet u geld opzij voor de lange termijn. Voor bijvoorbeeld de studie van uw (klein)kind. Of voor een mooi appeltje voor de dorst.

Iedereen die geld opzijzet bij DELA ontvangt een vaste netto rente van 2,75% per jaar. Ook bij kleine bedragen. U zet geld opzij voor de lange termijn, minimaal tien jaar. Overlijdt de verzekerde voor het einde van de looptijd? Dan keert DELA 110% van de tot dan toe opgebouwde waarde uit.

Neem contact met ons op voor vragen of om de rekening te openen.

Voorwaarden: Tussentijds geld opnemen is niet mogelijk. Beëindigen binnen 10 jaar kost € 150. Valt niet onder depositogarantiestelsel.