Reisverzekering en annuleringsverzekering

Onbezorgd van uw welverdiende vakantie genieten? Vergeet dan niet om een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten. Of u nou een stedentrip gaat maken of gaat bergbeklimmen in de Alpen, u wilt met een gerust gevoel op reis. Dat lukt het beste als u goed verzekerd bent. Als u één keer per jaar reist, kunt u een kortlopende reisverzekering sluiten. Deze kunt u hieronder regelen. Als u vaker op vakantie of een weekendje weg gaat, is een doorlopende reisverzekering voor u voordeliger. Deze is het hele jaar geldig.

Veel mensen denken dat ze met een reisverzekering ‘dubbel’ zijn verzekerd voor zorgkosten, omdat deze ook op de ziektekostenpolis zijn gedekt. Dat is niet helemaal waar. De zorgverzekering vergoedt weliswaar medisch noodzakelijke kosten in het buitenland, maar deze worden alleen vergoedt tot het bedrag dat u in Nederland ook zou krijgen. De kosten in het buitenland voor medische ingrepen zijn vaak veel hoger. Het deel dat uw zorgverzekeraar niet vergoedt, kunt u op uw reisverzekering claimen.

Bereken uw premie

Heeft u vragen over uw (doorlopende) reisverzekering of annuleringsverzekering of wilt u weten wat er mogelijk is voor uw situatie? Neem contact met ons op of vul het formulier hiernaast in om teruggebeld te worden.

Bel mij terug

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Wanneer wilt u gebeld worden?
Zo snel mogelijkOchtendMiddagAvond