Wist u dat juist MKB’ers een aantrekkelijke prooi vormen voor cybercriminelen? Er valt bij hen namelijk meer te halen dan bij de gemiddelde consument, maar de meeste ondernemers hebben hun cybersecurity niet beter geregeld dan de gemiddelde consument! En dat kan aardig in de kosten lopen als het wél misgaat.

De kosten voor een datalek bedragen gemiddeld genomen over alle bedrijven en sectoren € 182. Helaas hebben we het hier niet over de totale kosten per datalek maar over de kosten per record bij een datalek. Dit bedrag moet dus nog vermenigvuldigd worden met het aantal gelekte records. Met honderden, duizenden of zelfs tienduizenden klanten kan een datalek zodoende al snel een omvangrijke schadepost veroorzaken.

Heeft u uw computers nodig in het productieproces en zijn u medewerkers voor hun werk afhankelijk van de beschikbaarheid van ICT systemen? Heeft u uw website nodig om omzet te generen? Is de webshop een belangrijke bron voor het generen van omzet? Dan bent u mogelijk voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering sterk afhankelijk van ICT, maar wat als hier een probleem optreedt?

Cyber en Data Risks verzekering

Verbist Verzekeringen helpt u graag met de Cyber en Data Risks verzekering. Deze verzekering, van verzekeraar Hiscox, biedt dekking tegen de gevolgen cyberrisico’s. Wanneer er zich een incident voordoet kunt u rekenen op deskundige bijstand. Het incident wordt onderzocht, de eventuele beschadigde data en systemen worden hersteld en het omzetverlies wordt vergoed.

Met de Cyber en Data Risks verzekering is uw onderneming in één klap verzekerd tegen:

  • Systeeminbraak
  • Diefstal van privacygevoelige gegevens
  • Gehackte telefooncentrale
  • Hacking
  • Afpersing
  • Omzetverlies door cyberaanvallen

Zorg dat het niet te laat is en laat u adviseren. Wij helpen u hier graag mee! Wilt u een adviesgesprek of een offerte? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 035 623 45 01 of stuur ons een e-mail.