• Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zware beroepen

Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zware beroepen

Ondernemers werken door waar anderen stoppen. Dat geldt ook voor ondernemers met een zwaar beroep. Maar soms lukt het niet meer en wordt u arbeidsongeschikt. Als ondernemer met een zwaar beroep staat u soms met uw rug tegen de muur. U moet langer doorwerken, maar in uw beroep is dat vaak helemaal niet zo goed mogelijk. Want uw werk is zo zwaar dat het lastig wordt om tot uw 67e door te gaan met werken. Maar er moet wél brood op de plank blijven komen…

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) kan een uitkomst bieden. Maar deze verzekeringen zijn vaak ontzettend duur, zeker als u al wat ouder bent of u een zwaar beroep heeft. Toch neemt een AOV ook veel zorgen weg, u heeft dan immers de garantie dat uw inkomen niet wegvalt als u uw werk niet meer goed kunt doen.

De voordelen van de AOV voor zware beroepen

De Amersfoortse heeft een speciale AOV voor ondernemers met een zwaar beroep. Een paar voordelen van deze arbeidsongeschiktheidsverzekering:

  • Een betaalbare AOV voor ondernemers met een (fysiek) zwaar beroep
  • Ook met een zwaar beroep verzekerd tot  67 jaar en 3 maanden
  • Gericht op het voorkomen van arbeidsongeschiktheid en duurzame inzetbaarheid van de ondernemer
  • Uitgebreide begeleiding door ervaren arbeidsdeskundigen
  • Bij- of omscholing als dat nodig is, om door te kunnen ondernemen

Voorkomen is beter dan genezen

Een van de bijzonderheden van de AOV van de Amersfoortse, is dat ze zich actief inzetten om te voorkomen dat u arbeidsongeschikt wordt. Zo kijken de arbeidsdeskundigen samen met u naar de potentiële risicofactoren in uw werk en helpen ze zoeken mee naar oplossingen. Zo zorgen ze er samen met u voor dat u zo lang mogelijk en op een gezonde manier aan het werk blijft.

Wilt u meer informatie over de AOV voor zware beroepen? Wilt u weten wat de premie is? Of twijfelt u of deze verzekering geschikt is voor u? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.

Maak een afspraak

Heeft u vragen over deze verzekering of wilt u weten wat er mogelijk is voor uw situatie? Neem contact met ons op.

Wilt u deze verzekering afsluiten? We komen graag langs voor een persoonlijk gesprek. Maak een afspraak door te mailen naar info@verbist.nl of bel naar 035 623 45 01.

Maak een afspraak
Download meer informatie